Små gruppklasser: reformer & matwork

Du bokar själv in dig på våra öppna klasser när det passar dig

Att träna i öppna klasser innebär att du kan vara flexibel med när och hur ofta du vill träna. Du bör först ha gått en introlektion eller deltagit i en kurs, då får du tillgång till vårt bokningssystem och kan själv boka in dig på de klasser du önskar.

Klicka på schemat så blir det större! Observera att schemat innefattar både öppna klasser och kurser. Står det ’kurs’ är det alltså inte en öppen klass, se kursutbud för info.

I en reformerklass tränar du med viktmotstånd i form av fjädrar. Det gör att du får en bra feedback i rörelserna, du känner när du får kontakt med rätt muskler. Hela kroppen tränas igenom och med cardio tramps (jump boards) blir träningen även pulshöjande. Eftersom det bara är totalt tre deltagare får du mycket hjälp och feedback av instruktören. Läs mer om Pilates reformer här.

I en matworkklass tränar du på matta med tyngdlagen som motstånd. Du lär dig stabilisera och stärker kroppen med gradvis mer utmanande rörelser.  Med fokus på balans mellan styrka och rörlighet blir du alltmer smidig och funktionell i dina rörelser. Vi använder små redskap som bollar, tyngder, band och rullar. Läs mer om Pilates här.

I en Gyrokinesisklass utförs rytmiska, flytande övningar sittandes på pallar och liggandes och stående på mattor. Du lär dig jobba från ett djupt center vilket gör träningen både intensiv och effektiv. Gyrokinesis är utmärkt för den som vill komma åt bindväven/fascian och få igång lymfsystemet. Läs mer om Gyrokinesis här.

Prata med oss om du behöver vägledning för att hitta en klass som passar dig. Kom ihåg att avbokning bör ske minst 24 timmar innan klasstart, annars debiteras fullt belopp.

Rulla till toppen