Fokus kvinna

Stödja, utbilda och stärkgenom livets alla stadier

Vi tränar alla människor, oavsett ålder och bakgrund, men brinner lite extra för kvinnor.  Några av oss instruktörer är utbildade och certifierade via The Center for Womens Fitness där inte bara Pre- och Postnatal Pilates ingår, utan även fördjupningskurser i Pelvic Floor, Diastasis Recti samt Pilates for Menopause. Vi är därmed specialiserade på träning för kvinnor i livets olika skeden. 

Våra kurser för kvinnor innefattar Pilates gravid och Pilates mamma och dessutom Medveten träning – ett program för kvinnor 40-55. Håll även utkik efter våra workshops i Rocking and Rolling, där vi rullar på bollar för att på ett skonsamt sätt komma åt och stimulera bindväven. Läs mer och anmäl dig till våra kurser här.

Vi har satt oss in i hur de kvinnliga hormonerna påverkar kvinnors hälsa på olika sätt genom livet. Vi förstår hur en kvinna behöver träna under och efter graviditet. Vi tror att det blir extra viktigt att träna på ett medvetet sätt när kvinnan kommer till nästa fas i sitt liv, övergångsåldern. 

Vår specialitet är fysisk balans, men kanske är det effekten av holistisk hälsa som fascinerar oss mest. Med en tillåtande inställning som inte är begränsad till det fysiska kan kvinnan landa i sig själv på riktigt. Då påverkas även den mentala, känslomässiga och spirituella hälsan. 

Det går naturligtvis även bra att boka en introlektion och sedan gå vidare med rehab- eller privatlektioner för att ta del av vår approach med det kvinnliga i fokus.

Rulla till toppen