Rehabilitering

Rehabilitering

Har du ont och behöver rehabilitering? Är du stel och känner dig begränsad i dina rörelser? Har du gamla skador som spökar, eller ont i lederna? Då kan vår alternativa rehabträning vara något för dig.

Vår rehabträning består av antingen fem eller tio lektioner då du tränar privat med en instruktör. Övningarna varieras beroende på dina förutsättningar och behov.

Alla lektioner utformas naturligtvis olika, men i stora drag ser det ut som så att vi först går igenom en serie av terapeutiska rörelser som är synkroniserade med andningen. Du lär dig övningarna för hemmabruk och för bästa resultat gör du serien dagligen. Sedan utökar vi med fler rörelser och fokuserar bland annat på förlängning av ryggraden, balanserad rörlighet i kotor och leder samt kontakt med djupa muskler (starkt center).

Efter dessa lektioner kan man överväga att gå vidare med sin träning, exempelvis till våra gruppklasser. Vi som håller i rehabträningen har mer än 10 års erfarenhet av Pilates- och Gyrotonic-undervisning. Vi har gott samarbete med flera terapeuter och kan vid behov kontakta t ex din sjukgymnast för rådgivning om du samtycker.

Priser:

Senior instruktör
1 Rehab-lektion = 600 kr*
5 Rehab-lektioner = 2750 kr*
10 Rehab-lektioner = 5000 kr*

Komplett prislista

*Rehab-lektionerna varar i 40 min. Vid skador och värk ska du naturligtvis först kontakta läkare/sjukgymnast.

Vänligen observera:

» Förbokning gäller för all träning.
» Vi ställer krav på att man först kommer på en intro-lektion eller går en nybörjarkurs.
» Vänligen avboka 24 timmar innan klassen startar, annars debiteras fullt belopp.
» Ingen återbetalning på redan köpta lektioner eller gruppklasser.
» Våra paket är giltiga i ett år.
» Du kan välja att betala med Swish, faktura eller betalkort.

Gyrotonic hands-on