Rehabilitering

Rehabilitering

Har du ont och behöver rehabilitering? Är du stel och känner dig begränsad i dina rörelser? Har du gamla skador som spökar, eller ont i lederna? Då kan vår alternativa rehabträning vara något för dig.

Vår rehabträning består av antingen fem eller tio lektioner då du tränar privat med en instruktör. Övningarna varieras beroende på dina förutsättningar och behov.

Alla lektioner utformas naturligtvis olika, men i stora drag ser det ut som så att vi först går igenom en serie av terapeutiska rörelser som är synkroniserade med andningen. Du lär dig övningarna för hemmabruk och för bästa resultat gör du serien dagligen. Sedan utökar vi med fler rörelser och fokuserar bland annat på förlängning av ryggraden, balanserad rörlighet i kotor och leder samt kontakt med djupa muskler (starkt center).

Efter dessa lektioner kan man överväga att gå vidare med sin träning, exempelvis till våra gruppklasser. Vi som håller i rehabträningen har mer än 10 års erfarenhet av Pilates- och Gyrotonic-undervisning. Vi har gott samarbete med flera terapeuter och kan vid behov kontakta t ex din sjukgymnast för rådgivning om du samtycker.

Priser:

Senior instruktör
5 Rehab-lektioner = 2500 kr*
10 Rehab-lektioner = 4500 kr*

Komplett prislista

*Rehab-lektionerna varar i 40 min.

Obs! Vid skador och värk ska du naturligtvis först kontakta läkare/sjukgymnast.

Vänligen observera:

» Förbokning gäller för all träning.
» Vänligen avboka 24 timmar innan lektionen startar, annars debiteras fullt belopp.
» Ingen återbetalning på redan köpta lektioner.
» Generellt är våra paket giltiga i ett år (med undantag för våra gruppklasser, klippkort på 60 och 80 klipp är giltiga 2 år.)
» Du kan betala med betalkort eller via bankgiro 473-8035.

Gyrotonic hands-on