Gruppklasser

Gruppträning

Att träna i öppna klasser innebär att du kan vara flexibel med när och hur ofta du vill träna, eftersom du själv bokar in dig via Time Center. Gruppklasserna betalar du med vårat "klipp"-system (se nedan). Kom ihåg att avbokning bör ske minst 24 timmar innan klasstart, annars debiteras fullt belopp.

Innan du bokar en öppen klass bör du ha gått en intro-lektion eller deltagit en av våra Nybörjarkurser. Prata med oss om du är nybörjare eller behöver vägledning för att hitta rätt bland våra klasser. Vi anpassar svårighetsgraden efter deltagarna och har därför ingen nivåskillnad på gruppklasserna.

Pilates Matwork

Vi jobbar igenom kroppen grundligt men intensivt med mattövningar.  Vi använder små redskap som bollar, rullar och band.

Pilates Reformer

En Reformer är en Pilatesmaskin som ger motstånd och feedback när du tränar. Många tycker att man får god kontakt med musklerna och att träningen blir väldigt effektiv.

Pilates Cirkelträning Maskin

Här används alla pilatesmaskiner: Reformers, Cadillac och Stability Chair. Deltagarna gör olika övningar och en instruktör går runt och ger noggranna instruktioner till var och en. Passar dig som har tränat Pilates ett tag.

Gyrokinesis

Dessa rytmiska, flytande övningar utförs sittandes, liggandes och ståendes. Vi rekommenderar att man börjar med en eller några lektioner i Gyrotonic innan man deltar i en Gyrokinesis-klass.

Somatic Stretching

Efter en uppvärmning med pilatesövningar använder vi oss av olika metoder för att skonsamt och ergonomiskt stretcha musklerna. Vi fokuserar på andning, bålstöd och neutral linjering av alla leder precis som i pilatesklasserna.

Priser: 

Betala med klipp:
20 klipp = 1800 kr
40 klipp = 3200 kr
60 klipp = 4400 kr
80 klipp = 5400 kr

Antal klipp som dras beror på typ av klass: 
Matwork = 2 klipp
Reformer = 3 klipp
Cirkelträning maskin = 3 klipp
Gyrokinesis = 2 klipp

Betala per gång:
1 Matwork/Gyrokinesis = 250 kr
1 Reformer/Cirkelträning maskin = 300 kr

Komplett prislista

Vänligen observera:

» Förbokning gäller för all träning.
» Vi ställer krav på att man först kommer på en introlektion, alternativt går vår Nybörjarkurs.
» Vänligen avboka 24 timmar innan klassen startar, annars debiteras fullt belopp.
» Ingen återbetalning på redan köpta lektioner och gruppklasser.
» Generellt är våra paket giltiga i ett år, med undantag för 60 och 80 klipp som är giltiga 2 år.
» Betala med Swish, faktura eller betalkort. Kontakta oss innan betalning.

gruppträning