Gruppklasser

Gruppträning

Att träna i öppna klasser innebär att du kan vara flexibel med när och hur ofta du vill träna, eftersom du själv bokar in dig via Time Center. Gruppklasserna betalar du med vårat "klipp"-system (se nedan). Kom ihåg att avbokning bör ske minst 24 timmar innan klasstart, annars debiteras fullt belopp.

Innan du bokar en öppen klass bör du ha gått en intro-lektion eller deltagit en av våra nybörjarkurser. Prata med oss om du är nybörjare eller behöver vägledning för att hitta rätt bland våra klasser. Vi anpassar svårighetsgraden efter deltagarna och har därför ingen nivåskillnad på gruppklasserna.

Pilates Matwork

Vi jobbar igenom kroppen grundligt men intensivt med mattövningar.  Vi använder små redskap som bollar, rullar och band.

Pilates Reformer

En Reformer är en Pilatesmaskin som ger motstånd och feedback när du tränar. Många tycker att man får god kontakt med musklerna och att träningen blir väldigt effektiv.

Pilates Equipment

Här används alla pilatesmaskiner: Reformers, Cadillac och Stability Chair. Deltagarna gör olika övningar och en instruktör går runt och ger noggranna instruktioner till var och en. Passar dig som har tränat Pilates ett tag.

Gyrokinesis

Dessa rytmiska, flytande övningar utförs sittandes, liggandes och ståendes. Vi rekommenderar att man börjar med en eller några lektioner i Gyrotonic innan man deltar i en Gyrokinesis-klass.

 

Priser: 

Betala med klipp:
20 klipp = 2200 kr
40 klipp = 3800 kr

Antal klipp som dras beror på typ av klass: 
Matwork = 2 klipp
Gyrokinesis = 2 klipp
Pilates Reformer = 3 klipp
Pilates Equipment = 3 klipp

Betala per gång:
1 Matwork/Gyrokinesis = 250 kr
1 Reformer/Pilates Equipment = 350 kr

Komplett prislista

Vänligen observera:

» Förbokning gäller för all träning.
» Vi ställer krav på att man först kommer på en intro-lektion eller går en nybörjarkurs.
» Vänligen avboka 24 timmar innan klassen startar, annars debiteras fullt belopp.
» Ingen återbetalning på redan köpta lektioner eller gruppklasser.
» Våra paket är giltiga i ett år.
» Du kan välja att betala med Swish, faktura eller betalkort.

gruppträning