Gravid & mamma

Gravid & mamma

Läs här för info om Pilates Mamma.
För närvarande erbjuder vi enbart privat/duo-lektioner för gravida. Kontakta oss för att boka en intro-lektion.

Med rätt sorts träning kan du behålla styrka och bekvämlighet genom graviditeten, förbereda för förlossning både fysiskt och mentalt, samt rehabilitera och balansera kroppen efter födseln.

Här får du den varsamma träning du behöver under din graviditet. Vi fokuserar på andning och bäckenbotten samtidigt som kroppen skonsamt stärks. Vi pratar om hur bäcken och rygg påverkas samt vad du kan göra för att hålla dig så smärtfri som möjligt under graviditeten. Med förlossningsberedande övningar förbereder du dig för födsel både fysiskt och mentalt.

Som nybliven mamma får du den skonsamma träning som du behöver när du har fött barn. Vi fokuserar särskilt på bäckenbotten och transversen (djupa magmuskeln) och undviker rörelser som kan vara ohälsosamma en tid efter barnafödande. Vi stärker även ryggmusklerna och låter kroppen hitta tillbaka till balans och hållning.

Du kan delta i vår kurs Pilates Mamma men det kan också vara nödvändigt att rehabilitera kroppen med några privatlektioner efter att du fött barn. För dig som har ont om tid kanske det passar bättre med ett personligt träningsprogram så du kan träna hemma. Då kan det räcka med att komma på en intro-lektion.

 

Priser:

Intro-lektion = 300 kr

Privat-lektioner
1 Privat-lektion = 700 kr
5 Privat-lektioner = 3500 kr
10 Privat-lektiner = 6000 kr

Duo-lektioner
Duo-lektion = 450 kr/person
5 Duo-lektioner = 2000 kr/person
10 Duo-lektioner = 3500 kr/person

Dessa lektioner hålls av Lina och Josefin. De har undervisat pilates i ca. 15 år och är specialutbildade i pre-/post-natal träning.

Gravidträning