Nybörjarkurs

Post-natal Pilateskurs & Pilates Nybörjarkurs

 

Post-natal Pilates

Du som har fött barn och som vill hjälpa din kropp tillbaka på ett medvetet sätt - detta är en kurs för dig!

Kursen består av tre klasstillfällen på 75 minuter. Vi hinner både med att gå igenom ett program med övningar och diskutera koncept som andning, bäckenbotten, hållning, magstöd och diastasis recti (delad magmuskel).

Målet är att deltagarna ska få en förståelse för läkningsprocessen som kroppen går igenom och att de efter kursen på ett medvetet sätt kan skapa balans både kroppsligt och själsligt. Fokus är inte bara på övningar som kan hjälpa, vi går även in på vardagsrörelser och hur vi kan motverka slitage på kroppen när vi lyfter, bär osv.

Kursen passar dig som har fött barn för upp till 12 månader sedan. Vi rekommenderar att du väntar ca 6 veckor efter födsel med att delta. Ingen förkunskap krävs. Se datum nedan. 

Efter kursen erhåller du 15% rabatt på våra  klippkort (20 och 40 klipp).

 

Nybörjarkurs Pilates Matwork

Är du nyfiken på Pilates? Att gå en nybörjarkurs är ett smart och budgetvänligt sätt att lära sig grunderna. Du tränar med samma instruktör, i samma grupp och på samma tid varje vecka.

I en Matwork-klass tränar vi på matta med den egna kroppen som motstånd. Man lär sig grunderna, får kontakt med djupa muskler och tränar hela kroppen på ett skonsamt sätt. Vi bekantar oss även med en del redskap som bollar, band och rullar.  Läs mer om Pilates här. Se datum nedan.

Våra grupper är små (max 8 st) vilket gör att instruktören har bra koll på deltagarna och möjlighet att korrigera ordentligt så att övningarna blir korrekt utförda. Se datum och info nedan. Ingen förkunskap krävs.

Efter kursen erhåller du 15% rabatt på våra  klippkort (20 och 40 klipp).

 

Kommande kurser:

Post-natal Pilates, 3 ggr.
Dag och tid:
lördagar 10.30-11.45
Datum: 
30 maj, 6, 13 juni
Kursavgift:
750 kr.
Betalning:
BG 473-8035 eller Swish 123 188 2109
Anmälan:
mejla info@movementstudio.se, eller ring 040-78202
Obs! Pga. rådande omständigheter kommer denna kurs hållas utomhus. 

Pilates Matwork Nybörjarkurs
Vi planerar att hålla denna kurs utomhus i juli/augusti. Mer info kommer snart. Hör gärna av dig och meddela intresse redan nu!

Post-natal Pilates, 3 ggr.
Vi planerar att hålla denna kurs utomhus i juli/augusti. Mer info kommer snart. Hör gärna av dig och meddela intresse redan nu!

tre kvinnor studio