Kurser & workshops

Kurser & workshops

Pilates Matwork Nybörjarkurs

Är du nyfiken på Pilates? Att gå en nybörjarkurs är ett smart och budgetvänligt sätt att lära sig grunderna! I en Matwork-klass tränar vi på matta med den egna kroppen som motstånd. Du får kontakt med djupa muskler och tränar hela kroppen på ett skonsamt sätt. Vi bekantar oss även med en del redskap som bollar, band och rullar. Denna kurs passar också dig som är post-natal eftersom du lär dig stabilisera och tränar lugnt och säkert. Läs mer om Pilates här. Se datum nedan.

Gyrokinesis Nybörjarkurs

Här förenas kropp och sinne i harmoniska rörelser. Rytmiska, flytande övningar utförs sittandes på pallar och liggandes och stående på mattor. Du lär dig jobba från ett djupt center vilket gör träningen både intensiv och effektiv. Läs mer om Gyrokinesis här.

Gyrokinesis Kardiovaskulär Andningskurs

Gyrokinesis i nytt format med kardiovaskulär fokus. Denna variant av Gyrokinesis skapades från början i syfte att hjälpa de som lider av post-covid. Men alla drar nytta av detta program!  Läs mer om Gyrokinesis här. Se datum nedan.

Pilates Matwork Nybörjarkurs, 6 ggr.
Dag och tid: Onsdagar 19.15-20.15 (55 min)
Datum: 18 januari - 1 mars (ej 15:e februari)
Kursavgift: 11
00 kr
Anmälan:
 info@movementstudio.se, eller 040-78202

Gyrokinesis Nybörjarkurs, 4 ggr.
Dag och tid:
Lördagar 13.00 - 14.00 (55 min)
Datum:
Kommer snart. Intresserad? Hör av dig till oss!
Kursavgift:
750 kr
Anmälan:
info@movementstudio.se, eller 040-78202


Våra grupper är små vilket innebär att rekommenderat avstånd kan hållas. Med färre elever har instruktören också möjlighet att korrigera deltagarna ordentligt så att övningarna blir korrekt utförda. Efter att ha deltagit i någon av våra kurser har du 15% rabatt både på kurser och klippkort (20 och 40 klipp).

tre kvinnor studio