Rutiner för minskad smittspridning

Rutiner för minskad smittspridning

Vår ambition är att på ett säkert sätt fortsätta att erbjuda träning och bidra till bättre hälsa genom pågående epidemi. Vi har anpassat vår verksamhet för att minimera smittspridning.

Vi erbjuder online-klasser. Vad gäller träning på plats i studion så rekommenderar vi främst privat-lektioner. Vi kör även vidare med gruppklasser men har nu ett maxantal på endast 5 deltagare, (oftast är det färre än så!). I Pilates Reformer och Cirkel är det bara 2-3 deltagare.

Till alla som besöker oss:

Vänligen tvätta händerna eller använd handsprit (finns i receptionen samt inne i studion) det första du gör när du kommer till oss.

Det kan vara bra att komma ombytt, på så vis undviker vi köbildning till toa och omklädningsrum.

Vi hjälps åt att desinfektera alla mattor och redskap efter träningspasset.

Vår 24-timmars avbokningsregel kvarstår men vi är mer flexibla med sena avbokningar. Vi bedömer detta från fall till fall. Vi är tacksamma om du avbokar så fort du vet att du inte kan komma, då är det större chans att någon annan hinner få din plats.

Vid sjukdomssymtom (även små) ber vi dig stanna hemma. Detta gäller också om någon i din familj eller nära omgivning är sjuk. Du ska ha varit frisk och feberfri i minst två dygn innan du kommer tillbaka till studion igen.

Vi instruktörer har gärna munskydd. Det går även utmärkt att träna med munskydd!